6 Αndroid εφαρμογές για αυτούς που ταξιδεύουν συχνά


Αν λόγω της δουλειάς σας πρέπει να ταξιδεύετε συχνά, θα χρειαστείτε τις καλύτερες εφαρμογές για το smartphone σας ώστε να οργανώσετε καλύτερα το ταξίδι σας αλλά και να συνεργάζεστε άμεσα με τους συνεργάτες σας.

Γι αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εφαρμογές για Android κινητά, για εσάς που ταξιδεύετε και θέλετε το ταξίδι σας να γίνει στην εντέλεια και χωρίς να χάσετε καθόλου χρόνο.

Expensify

Όταν η εταιρεία μας μας στέλνει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ορισμένα έξοδα είναι καλυμμένα ή θα μας επιστραφούν τα χρήματα που δώσαμε. Έτσι εμείς το μόνο που έχουμε να κρατήσουμε τις αποδείξεις των αγορών μας. Με την εφαρμογή Expensify μπορούμε να κρατήσουμε αρχείο όλων των αποδείξεων σε ηλεκτρονική μορφή και να τα στείλουμε άμεσα με PDF αν χρειαστεί. Ωστόσο εκεί που ξεχωρίζει η εφαρμογή είναι στην εισαγωγή του αριθμού της πιστωτικής, δημιουργώντας έτσι ένα πλήρες ενημερωτικό κατάλογο των αγορών μας.

Talk to Me

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει μια εφαρμογή μετάφρασης για να μπορούμε να συνεννοηθούμε αν δε γνωρίζουμε τη γλώσσα. Πως θα σας φαινόταν όμως αν υπήρχε μια εφαρμογή που θα μεταφράζει αυτό που θέλουμε στην επιθυμητή γλώσσα αλλά και να το προφέρει; Αυτή την εντυπωσιακή λειτουργία μας προσφέρει η εφαρμογή Talk to Me και θα μας βοηθήσει να ζητήσουμε πληροφορίες με την κατάλληλη προφορά αλλά και να εντυπωσιάσουμε τους φίλους μας.

TripIt

Είναι σημαντικό να μπορούμε να να οργανώσουμε το ταξίδι μας στην εντέλεια, αλλά και να μπορούμε να ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας που ακριβώς βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή. Με την εφαρμογή TripIt οργανώνουμε όσο καλύτερα γίνεται το ταξίδι μας, ενώ έχουμε διαρκής ενημέρωση για τα μέσα μεταφοράς, καθυστερήσεις κλπ

Box.net

Αυτή η εφαρμογή είναι αρκετά χρήσιμη για όλους κι όχι μόνο για όσους ταξιδεύουν. Με το Box.net μπορούμε να επεξεργαστούμε τα αρχεία μας online, να επεξεργαστούμε την παρουσίαση που έχουμε να δώσουμε, αλλά κυρίως να δούμε τις αλλαγές των συνεργατών μας στο αρχείο μας. Μία πολύ καλή online collaboration υπηρεσία για το Android.

Aloqa

Η εφαρμογή Aloqa ίσως είναι από τις πιο σημαντικές για όσους ταξιδεύουν μιας και θα βρουν τις καλύτερες τοποθεσίες στα μέρη που επισκέπτονται. Μέσω της εφαρμογής θα βρούμε το καλύτερο εστιατόριο που ταιριάζει στα γούστα μας ή μία εκδήλωση που θα μας ενδιέφερε και μας ενημερώνει αν βρισκόμαστε κοντά.

FlightTrack

Τέλος σας αφήσαμε μια απλή φαινομενικά εφαρμογή που όμως είναι άκρως απαραίτητη. Πρόκειται για την εφαρμογή FlightTrack που μας ενημερώνει ταχύτατα για ότι συμβαίνει στα αεροδρόμια και τις πτήσεις σχετικά με καθυστερήσεις, ακυρώσεις κλπ. Αν έρθει στην Ελλάδα η πληρωμή εφαρμογών στο Android Market, τότε με ένα μικρό ποσό η εφαρμογή συνεργάζεται με την TripIt , που γράψαμε πιο πάνω.


Πρόκειται για ακόμα ένα άρθρο μου σε ένα blog που έχει πλέον κλείσει....



Share on Google Plus

About akikidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχολια μεχρι στιγμης:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιο σας. Θα ήταν καλό να αφήνατε ένα username ή το δικό σας προσωπικό site/blog. Η ανωνυμία είναι αποδεκτή. Ζητώ μόνο να χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο ψευδώνυμο.