Mandriva Click'n Backup: Online αποθήκευση αρχείων

Μετά την ανακοίνωση της υπηρεσίας Ubuntu One από την Canonical, ήρθε και η στιγμή της Mandriva να ανακοινώσει μια ανάλογη υπηρεσία, την Click'n Backup. Βέβαια υπάρχουν δυο σημαντικές διαφορές ανάμεσα στις δυο υπηρεσίες.
Κατ' αρχάς η Mandriva Click'n Backup δε διατίθεται δωρεάν σε αντίθεση με το Ubuntu One που έχει δωρεάν χώρο 2GB, αλλά στο Ubuntu One είναι 10 δολάρια το μήνα για 10 GB χώρο, έναντι 7,7 δολάρια το μήνα για 20 GB χώρο. Προφανώς για χρήστες που έχουν λίγα αρχεία τους καλύπτει το δωρεάν Ubuntu One, ενώ γι' αυτούς που έχουν ανάγκη για περισσότερο χώρο, τους συμφέρει το Mandriva Click'n Backup.
Επίσης η άριστη τιμολογιακή πολιτική της Mandriva μας επιτρέπει να προσθέσουμε επιπλέον χώρο 20,40 ή 100GB έναντι $5,96, $8,55 και $21,75. Πρακτικά έχουμε απεριόριστο χώρο για το backup και τον συγχρονισμό των αρχείων μας με τους υπολογιστές μας. Ωστόσο, ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορούμε να μοιραστούμε τα αρχεία μας με άλλους.
Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε οτι η υπηρεσία διατίθεται για τους χρήστες όλων των διανομών Linux, αλλά και για χρήστες Windows και MacOS!


Share on Google Plus

About akikidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχολια μεχρι στιγμης:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιο σας. Θα ήταν καλό να αφήνατε ένα username ή το δικό σας προσωπικό site/blog. Η ανωνυμία είναι αποδεκτή. Ζητώ μόνο να χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο ψευδώνυμο.