Κατεβάστε video απο youtube και λοιπά site...

Αν το video που θέλετε είναι στο veoh.com τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το προγραμματάκι από την ίδια την υπηρεσία. Όσα videos ειναι στο googles.videos, υπάρχει επιλογή download (για psp όπως αναφέρεται). Τώρα όμως τί γίνεται όταν θέλουμε να κατεβάσουμε video απο την πιο γνωστή υπηρεσία (φυσικα το youtube!) ;

1ος Τρόπος:
Επιλέγουμε το λινκ του βίντεο που θέλουμε, πχ το http://www.youtube.com/watch?v=7Zc9Nuoe2Ow .
Πάμε στο keepvid.com και βάζουμε το λινκ που επιλέξαμε στο λευκό πεδίο που φαίνεται. Πατάμε "Download".
Σε λίγη ώρα (ανάλογα με το μέγεθος του video) θα εμφανιστεί ένα λινκ που θα λέει: "›› Download Link ‹‹ (.flv - Flash Video)". Πατάμε δεξί κλικ και save link as και έτσι έχουμε κατεβάσει το βίντεό μας. Για να "τρέξει" τώρα μπορειτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα flv player.

2ος Τρόπος: Κατεβάστε το Web Video Downloader (Vdownloader) από εδώ και ανοίξτε το VDownloader.exe που βρίσκεται μέσα στο zip. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, βάλτε το URL του video σας στο πεδίο "Video Url" και πατήστε download. Επιλέξτε το output format που σας κάνει κέφι και πατήστε ΟΚ. Προσδιορίστε πού θέλετε να αποθηκευτεί το video, πατήστε αποθήκευση και περιμέεεεεεεεντε.

και....

Video Downloaders:
Το παρών άρθρο είναι αναδημοσίευση απο τον χρήστη του e-pcmag.gr kyriakosax και βρίσκεται εδώ.
Share on Google Plus

About akikidis

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 σχολια μεχρι στιγμης:

Post a Comment

Αφήστε το σχόλιο σας. Θα ήταν καλό να αφήνατε ένα username ή το δικό σας προσωπικό site/blog. Η ανωνυμία είναι αποδεκτή. Ζητώ μόνο να χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο ψευδώνυμο.